Bli medlem

Är du intresserad av att spela teater? Vill du uppleva den fantastiska känslan av att stå på scen? Har du riktiga teaterdrömmar eller bara vill spela teater för att det är kul? I vilket fall är du hjärtligt välkommen till Bergslagens Amatörteater. När du blir medlem kan du ta del av vår verksamhet och vara med i våra produktioner. Vad och när detta blir kan du se på här på hemsidan.

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM:

  • Betala in medlemsavgiften á 50:-/år, antingen på Swish 123 650 76 93 eller Bankgiro 5326-8355. Ange ditt fulla namn vid inbetalningen.
  •  

Föreningen återkommer efter en tid med en bekräftelse på ditt nya medlemskap och lite information. Tack för att du vill vara medlem hos oss. Välkommen!

...eller som stödmedlem!

Man måste inte spela teater om man är medlem, man kan vara med bara för att visa att du stödjer vårt initiativ och verksamhet. Följ anvisningarna här intill och ange att du går med i föreningen som stödmedlem. Tack!

Donera eller sponsra!

Bergslagens Spektakelteater startade så sent som 2018 och är ytterst tacksamma för allt stöd vi kan få vid uppbyggandet av vår verksamhet. Därför tar vi gladeligen, och tacksamt, emot all form av donationer och/eller sponsring. Kontakta oss på info@spektakelteatern.se. 

Stort tack!